Preview Mode Links will not work in preview mode

Välkommen till Järnvägspodden, Trafikverkets podcast för dig i järnvägsbranschen.

I Järnvägspodden möter våra två programledare Staffan Sporre och Ulf Carlsson olika spännande gäster som bjuder på interna såväl som externa perspektiv på den svenska järnvägen. Målgrupp är du som arbetar i eller på annat sätt följer järnvägsbranschen. Nya avsnitt kommer var tredje vecka,

Du hittar mer information om Järnvägspodden på vår hemsida www.trafikverket.se/jarnvagspodden

 

 

Lyssna på Apple Podcasts

Lyssna på Google Podcasts

 

Aug 26, 2019

I årets åttonde avsnitt bjuds på en nystart som blandar premiärnerver med semesterhjärna, nostalgi med framåtblick samt inte minst planering och trafikledning. Vi befinner oss helt enkelt i ett gränsland, men det gäller självklart inte våra gäster.

Vi har i höstens första avsnitt av Järnvägspodden ringt upp Ann-Sofi Granberg som sammanfattar en sommar med inslag av god punktlighet och exceptionella händelser.

Vi har också träffat Daniel Gebara som ska bygga upp ett kitt mellan planering och trafikledning. Det handlar om en beredande funktion på verksamhetsområde Trafik.

Allt inleds dock med ett återseende från Ulfs egen premiär som programledare. Det handlar om kvalitetsavgifter, ett ämne som är lika aktuellt nu som det var 2016. Den vi fångat mitt i språnget är precis som då Johnny Tilgrim.

Som vanligt kryddas denna mix av korta nyheter, med det ges tågorder om lyssning på alla kanaler.